Afbeelding

De mooiste hardlooproute van Gelderland

Routes-en-arrangementen

Het is nooit te laat om te beginnen aan een nieuwe sportieve uitdaging. Heb jij hardlopen op je ‘dit ga ik doen lijstje’ gezet? Ontdek dan de hardlooproute die rond het prachtige water van recreatiegebied Bussloo ligt, misschien wel de mooiste hardlooproute van Gelderland. 

Bepaal je afstand, kies je startpunt, volg de markeringen en ontdek de variatie aan natuur. 

Het rondje Bussloo is geschikt voor hardlopers van alle niveaus. In zijn geheel is de hardlooproute op recreatiegebied Bussloo 7,5 kilometer lang. Maak je liever een minder groot rondje? Door de brug over het water te gebruiken kun je jouw hardloopsessie verkorten naar 3 of 5 kilometer, afhankelijk van je startpunt. Op de plattegrond zie je de zes mogelijke start- en eindpunten voor jouw rondje Bussloo. De route is om de 500 meter bedrukt met markeringen, zo kun je jouw voortgang bijhouden en intervaltraining uitvoeren.

Extra leuk: Je kunt de route scannen op Strava. Zo kun je samen met je vrienden de uitdaging aangaan. Lukt het jou om de route het snelst te voltooien?

Wil je je hardloopuitdaging liever onder begeleiding starten? Overweeg dan een hardloopcursus van Loopgroep Titus met Strandhuys de Enk (ja, dit is ook 1 van de zes start- en eindpunten van het rondje Bussloo) en het Marktplein in Twello als basis.

Lees meer op https://www.leisurelands.nl/nl/doen/actief-sportief/hardlopen/hardlooproute-bussloo 

advertentie
Afbeelding
Wandelen in het Paleispark 28 mrt., 13:59
Afbeelding
Lammetjesdag Schaapskooi Ermelo 21 mrt., 10:05
Afbeelding
Bijzondere tentoonstelling in Museum Lunteren 13 mrt., 12:05
Afbeelding
Feed & greet met de alpaca's 22 feb., 13:42