Afbeelding
Bezoek Voorts

(H)eerlijke streekproducten

Routes-en-arrangementen

VOORST Voorst is rijk aan heerlijke en gezonde streekproducten van de IJsselvallei en de Veluwe! Van groenten en fruit tot wijn en kaas, het is er allemaal. Download op de website van Bezoek Voorst de kaart met daarop verschillende lokale producenten van lekkere producten. Kijk waar je favoriete bedrijven liggen en stippel de leukste route uit. Ga op ontdekkingstocht door de IJsselvallei en zie hoe de boeren en de natuur zich opmaken voor een nieuwe oogst aan heerlijke zomerproducten. Met alle verscheidenheid aan streekproducten en landschappen kun je culinair op reis in Voorst! Ga je mee?

Streek- en boerenlandwinkels

Naast de verschillende streek- en boerenlandwinkels winkels op eigen erf kent de gemeente Voorst ook een bijzondere streekwinkel, de Pantry in Wilp.

Deze onbemande streekwinkel heeft een groot aanbod van lokale streekproducten. Hier kan je dagelijks tussen van 06:00 tot 23:50 uur je lokale boodschappen doen. Naast het gemak van dichtbij winkelen, biedt de Pantry een eerlijke prijs aan de lokale producent en een vers en heerlijk product aan de consument! Je krijgt toegang tot de Pantry met een app op je telefoon, waarmee je ook direct kunt afrekenen. In de app zie je ook het aanbod in de Pantry en kun je bekijken welke lokale boeren en leveranciers hier hun producten leveren. De Pantry app kan je downloaden in de Play- en Appstore. Je vindt de Pantry aan de Rijksstraatweg 41a in Wilp.