Afbeelding
Veluwe on tour

Veluwe On Tour, culinaire autorit

Evenementen-en-activiteiten

WEZEP Op zaterdag 15 en zondag 16 januari kunt u een prachtige culinaire autoroute rijden over de Noord-Veluwe en de IJsselvallei. Heerlijk eten en drinken, gezelligheid en een overtocht met de veerpont zorgen voor een verrassend winteruitje. De kosten bedragen € 59,50 p.p. Aanmelden kan via https://www.wij-samen.nl/ontour/

Wij Samen ‘On Tour’ staat voor een gezellige, smaakvolle en verrassende middag of uit ondanks de corona-situatie waarin wij ons bevinden. Tijdens de Tour rijden de deelnemers - na het ontvangen van een startpakket en duidelijke instructies - een prachtige route over de landelijke wegen van de Noord-Veluwe, het Ijsselgebied en Salland. Onderweg zijn er vier stops bij verrassende restaurants waarbij heerlijke gerechtjes en drankjes geserveerd worden. Zo kunt u uit eten, vanuit uw eigen auto!

De start van deze tour is in Wezep. Er kan gestart worden in drie tijdsvakken van half vijf tot zes uur. De finish is in het buitengebied van Dalfsen. Onderweg is er een overtocht per veerpont geregeld voor alle deelnemers. Via deze link vind u de flyer voor deze Tour.

De deelnemende restaurants van Wij Samen On Tour: de 2022-editie stellen zich graag aan u voor:

Herberg de Witte GansRestaurant FizzyRestaurant het BuytenhuisRestaurant AmuseBarista Brothers

advertentie
Afbeelding
VELUWSE HANZESTORIES - EEN TIJDREIS OP DE FIETS EN TE VOET 22 mrt, 11:41
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
advertentie
advertentie