Reserveer nu je plaats voor deze bijzondere voorstelling.
Reserveer nu je plaats voor deze bijzondere voorstelling. The Coincidences

Keltische Muziek bij de IJzertijdboerderij

Evenementen-en-activiteiten

WEKEROM Waan je in een ver verleden tijdens de voorstelling ‘The Field’ door The Coincidences. The Field wordt opgevoerd bij de Celtic Fields en IJzertijdboerderij in Wekerom.

Bijzonder lokaal
The Coincidences speelden ooit het project The Field op de celtic fields in Bennekom als onderdeel van Woest en Bijster. Nu op zaterdag 28 augustus een vernieuwde en extended versie bij de IJzertijd boerderij in Wekerom met gastspelers en bijzondere outfits (made by Ellen Bouter). The Field is een ode aan het verre verleden van deze bijzondere plek. Er wordt naast gebruikelijke instrumenten gebruik gemaakt van klankobjecten gemaakt door de Bennekomse instrumentenbouwer Peter Eijsten.

Meemaken
Deze gratis korte voorstelling wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Landelijk Fonds Podiumkunsten. Per keer kunnen 30-40 personen de voorstelling bijwonen. Reserveren kan door te mailen door je mailadres achter te laten op de contactpagina van de website www.thecoincidences.nl of per mail bij bouter.peter@gmail.com. Geef daarbij aan of je bij de voorstelling van 14:00 of van 15:30 uur wilt zijn.

Mochten de voorstellingen volgeboekt zijn, dan kunt u later dit jaar nog in de herkansing. The Field zal namelijk ook een onderdeel zijn van een klein Keltisch festival in Tuin de Lage Oorsprong op 19 september, met gastoptredens en Ierse stoofpotten!!  Boekingen t.z.t. via: http://tuindelageoorsprong.nl.. En 6 /7 november is de Stingerbol decor voor een bijzonder optreden. De Stingerbol op het kazerne terrein in Ede nodigt uit tot experiment! The Coincidences sluiten zich met hun basisideeën een dag op in de bol en presenteren de volgende dag wat daar uitgekomen is ... soundscapes, liedjes, improvisaties worden gesmeed tot een voorstelling van ca. 30 à 40 minuten in 3 of 4 korte voorstellingen. Meer info volgt.

Keltische muziek
The Coincidences putten hun inspiratie uit de hedendaagse Keltische muziek, in het bijzonder de Ierse folk. The Field is een reis langs de laatste gebieden in Europa waar nog Keltische volken leven. Tot aan de Atlantische Oceaan verder ging het niet. In Galicië en Asturië, Bretagne, Cornwall, Wales en Schotland en natuurlijk Ierland wordt de Keltische traditie nog levend gehouden.

Wanneer: Zaterdag 28 augustus 2021 van 14.00 - 14.45 uur én van 15.30 - 16.15 uur

  

advertentie
Afbeelding
VELUWSE HANZESTORIES - EEN TIJDREIS OP DE FIETS EN TE VOET 22 mrt, 11:41
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
advertentie
advertentie