Afbeelding
Veluws Toeren

Veluws Toeren en eten

Eten-en-drinken

VELUWE Ontdek, al toerend, de mooie plekjes op de Veluwe en geniet van lekker eten en drinken bij sfeervolle horecagelegenheden! Tijdens de autorit kom je langs vijf horecazaken die vermeld staan op de route. Op deze locaties staan gerechten voor je klaar. Bij ieder restaurant ontvang je één gang van het complete 5 gangen menu. 

Ga samen met vrienden, familie er op uit! met een prachtige route in de hand navigeer je over de mooiste landweggetjes en de leukste, vaak onbekende, paden. Geniet van de Veluwe, de mooie dorpjes en de gezellige horeca.

Veluws Toeren en eten kan op zaterdag 10 juli, zondag 18 juli, zaterdag 24 juli en zondag 1 augustus. Voor kinderen is er een kindermenu geïntroduceerd zodat ouders mét hun kinderen kunnen meedoen. Voor de kinderen zijn er onderweg opdrachten en puzzels. 

Zo ging afgelopen weekend ook de familie Foppen met alle aanhang op stap. Startend bij het Koetshuis van kasteel Cannenburg in Vaassen, om vervolgens via Gortel en Vierhouten te gaan richting de tweede horecagelegenheid. ‘’We komen van oorsprong hier uit de buurt, maar de familie is grotendeels naar het westen verhuisd”, vertelt Ria Foppen. ‘’Leuk om zo weer eens terug te zijn!” Met Veluws Toeren en eten maken de deelnemers een tocht van zo’n tachtig kilometer. Inmiddels zijn er data op zaterdag en zondag ingepland. ‘’Weer eens wat anders. Dat spreekt ons wel aan”, aldus Foppen. De zon schijnt en de kap van de cabriolet zakt. Ze zijn er helemaal klaar voor. Nog een keer zwaaien en daar gaan ze, drie auto’s achter elkaar. Ook leuk is het arrangement speciaal voor kinderen. Onderweg krijgen ze opdrachtjes en puzzels. Natuurlijk is ook het menu aangepast voor kinderen.

De deelnemende restaurants zijn Madern in Barneveld, ‘No. 15’ in Hoog Soeren, Moeke in Nijkerk, Bij Maarten in ‘t Koetshuis in Vaassen en ‘t Hilletje in Kootwijk.

Tickets reserveren kan via www.veluwstoeren.nl

advertentie
advertentie
advertentie