Afbeelding
Unsplash

het Smaakpark

Eten-en-drinken

EDE Een bezoek aan het SmaakPark is een culinaire ontdekkingstocht waar alles draait om verantwoorde voeding. Een soort permanent Foodfestival voor iedereen die lekker, duurzaam en gezond wil eten.  Voor jong en oud, voor particulier en bedrijf: voor iedereen is er iets culinairs te beleven. Kweeperen, desembrood, wijngaardslakken, pastinaak, scharrelvarkens, sprinkhanen, houtgerijpte zuurkool, bier, diervriendelijke hamburgers en ambachtelijke kazen: zomaar een greep uit producten waarvan de bezoekers in het park kunnen ervaren (en proeven natuurlijk) hoe het groeit, bloeit of gemaakt wordt.

Het 7.000m2 grote park omvat 12 kooklocaties waarvan: 7 foodstands, 1 picklebar, 1 productiekeuken, een foodlab, een kookschool annex kooktheater, een bar met uitzicht op de stal en 2 vuurplaatsen in de tuin.

Op het SmaakPark worden bezoekers geispireerd om eens op een andere manier naar hun voeding te kijken. Samen met lokale producenten, kenniscentra, overheden, scholen en kleine food-ondernemers uit de Regio Food Valley. Iedereen die met duurzame/gezonde voeding bezig is, kan hier een plek krijgen om zijn/haar producten te bedenken, te produceren, te laten proeven en te verkopen. Het Smaakpark is dagelijks open voor een kop koffie, ontbijt of lunch, een gebakje, biertje of wijntje met bijpassend borrelplankje. En in het weekend ook voor diner tot ’s avonds laat. Het eten wordt geserveerd uit 8 verschillende open keukentjes (foodstands) die elke vier maanden een ander thema krijgen.  

 Het Smaakpark vind je op de Nieuwe Kazernelaan 2 D15  in Ede. Check vooraf de website of de buitenkeuken open is: www.smaakparkede.nl

advertentie
advertentie
advertentie