Afbeelding
Bezoek Voorst

Tuinen, landgoederen en klompenpaden in Voorst

Kastelen-en-landgoederen

VOORST Voorst is gelegen langs de IJssel en biedt weidse landschappen en ee romantische besloten coulissenlandschap. De ideale ingrediënten voor een heerlijk dagje genieten van prachtige landgoederen in Voorst. Veel eigenaren hebben de paden op hun landgoed opengesteld zodat niet alleen zij maar iedereen kan genieten van de prachtige omgeving.

Beleef de landgoederen
Een mooie gelegenheid om deze landgoederen en hun omgeving te ontdekken zijn de klompenpaden. Zo gaat de route van het Beekweidenpad voor een heel groot deel over de landerijen van landgoed Beekzicht en krijg je een mooi beeld van het buitengebied van het dorp Voorst. Het Klarenbeeksepad laat je kennismaken met landgoed Klarenbeek en het prachtige cultuurhistorische landschap rond het dorp Klarenbeek. Al wandelend over het Fliertpad krijg je een mooi beeld van de prachtige tuinen rond Het Schol. Behalve genieten van de IJssel en de uiterwaarden geeft het Tuylermarkpad je ook een kijkje op de statige oprijlaan van landgoed Matanze.

Trek je wandelschoenen aan, stap op de pedalen, ontdek de routes in Voorst en dompel je onder in de heerlijkheden van de Voorster landgoederen.

Meer info: www.bezoekvoorst.nl

advertentie
advertentie
advertentie