Afbeelding

Yoga bij de Orang Oetans

Dierentuinen-en-attracties

APELDOORN Kom op een bijzondere manier in contact met jezelf en de natuur in het ‘Orangseum’ in dierenpark Apenheul, het binnenverblijf van de orang-oetans. Terwijl het park nog gesloten is, kun jij op deze unieke plek in de warme binnenruimte van de orang-oetans een yogales volgen. Je bent omringd door deze prachtige dieren en door het glas kunnen jullie elkaar bewonderen.
Deze bijzondere les wordt gegeven door Apenheul Natuurbehoudfonds-directeur en yogalerares Iris de Winter. Deze yogales is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Er is geen aparte omkleedruimte. Doe lekker zittende kleding aan, neem een handdoek en flesje water mee en doe mee aan de feel Good Flow Yoga. De yogamatjes liggen al klaar.

Yoga bij de Orang Oetans kan dit jaar nog op zondag 20 november en op woensdag 14 december. Tussen 9.45 en 10 uur is het verzamelen bij de entree van de Apenheul, waarna gewandeld word naar het ‘Orangseum’, waarvan 10.15 tot 11.15 uur de yoagles plaatsvindt en aansluitend een rondleiding van ca drie kwartier plaatsvindt. Na afloop ontvang je een bon voor een kop thee met wat lekkers. En je mag de hele dag nog blijven om ook de andere apen te bewonderen. Seizoenkaarthouders, Vrienden van Apenheul en medewerkers hoeven geen entree bij te bestellen en kunnen op vertoon van het ticket voor de yoga en persoonlijk pas naar binnen.

Prijzen (deelname vanaf 16 jaar):Yoga+ entree: €35 p.p. Yoga voor seizoenkaarthouders, Vrienden en medewerkers: €25 p.p.
De opbrengst van de yogalessen doneert Apenheul aan het Apenheul Natuurbehoudfonds. Boek direct een unieke yogales in Apenheul. De les gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Als de les niet doorgaat, krijg je hiervan bericht via het opgegeven mailadres.

Informatie en boekingen: https://apenheul.nl/het-park/activiteitenprogramma/yoga-bij-de-orang-oetans
 

advertentie
advertentie
advertentie