Afbeelding

Kerstverhalen in zand

Exposities

ELBURG T/m 6 januari is er een prachtige kerstexpositie te bezichtigen in Elburg. Volledig gemaakt van zand! Dezespeciale tentoonstelling is een aanvulling op de permanente expositie. Het volgt de drie wijzen die vertrekken uit Bethlehem op weg terug naar huis. Voor de kinderen is er een speciale lampionnentocht. Met de Kerstexpositie van Zandverhalen zet bedenker, organisator en eigenaar Aad Peters weer iets bijzonders neer. Hij vertelt hierover: “De kersttentoonstelling is een reis van Kerst naar Pinksteren.  

Zandverhalen Elburg opende in 2019 zijn deuren met een bijzondere expositie van Bijbelverhalen uitgebeeld in zand. De tentoonstelling is een combinatie van kunst en cultuur, historie en Bijbelverhalen. Het neemt de bezoeker mee op een bijzondere reis door meer dan honderd verhalen. Van Adam en Eva in het paradijs, naar Mozes op de berg, en via de toren van Babel, de put van Jozef naar het Nieuwe Testament. Extra bijzonder aan de expositie is dat deze gemaakt is uit 100% gerecycled materiaal. Denk hierbij aan metershoge sluisdeuren, duizend jaar oude olijfbomen, originele deuren uit het Midden-Oosten en bijzondere smeedijzeren hekken.

De Kerstexpositie loopt tot vrijdag 6 januari 2023 en is in die periode elke dag te bezoeken met speciale openingstijden van 13:00 – 21:00 uur.

Entree : Volwassenen € 16,50, kinderen (t/m 14 jaar) € 14,50, familieticket € 55,00 (twee volwassenen + twee kinderen)
(Prijswijzigingen in 2023 voorbehouden)

Meer info: www.zandverhalen.nl

advertentie
Afbeelding
Royal Light Festival in Apeldoorn 25 jan, 14:37
Afbeelding
De mooiste hardlooproute van Gelderland 13 jan, 11:34
Afbeelding
FERNAND LÉGER EN DE DAKEN VAN PARIJS 7 jan, 15:50
Afbeelding
Honden Nieuwjaarsduik met gratis hondenkoekjes 3 jan, 12:24
advertentie
advertentie