Afbeelding

Open Atelierdagen

Exposities

Op 1 en 2 oktober 2022 openen kunstenaars op de Noord-Veluwe de deuren van hun ateliers voor bezoekers. 36 kunstenaars uit Hattem, Heerde, Veessen, Epe, Oene, Welsum, Emst, Vaassen en Wenum-Wiesel doen dit jaar mee aan de atelierroute, waaronder zes nieuwe deelnemers. Bezoekers hebben de unieke gelegenheid om kennis te maken met de kunstenaars, maar ook met de diverse technieken, materialen en disciplines, van schilderijen tot beeldhouwwerk, van digitale kunst tot fotografie. De ontmoeting met de kunstenaars, de inspirerende verhalen en de ongedwongen sfeer trekken al jaren duizenden bezoekers naar dit bijzondere evenement.

Verruimde openingstijden en Kunstrustpunten
De openingstijden zijn verruim van 11.00 tot 18.00 uur. Zo kunnen bezoekers ook al in de ochtend ateliers bezoeken. Om voldoende energie voor een weekendje artistieke beleving te hebben, zijn er een aantal horecagelegenheden omgedoopt tot ‘Kunstrustpunten’. Hier zijn tussen de atelierbezoeken door lekkere – eveneens artistieke – versnaperingen te krijgen.

Website en vouwblad
Alle belangrijke informatie over tijden, locaties, de kunstenaars, hun ateliers en de Kunstrustpunten zijn te vinden op de website van de Open Atelierdagen Noord Veluwe www.openatelierdagen.nl. ook is er een gedrukt vouwblad verkrijgbaar, waarmee bezoekers eenvoudig een route kunnen uitstippelen. Het vouwblad is eveneens te downloaden van de website. Hier staan ook de locaties waar de gedrukte versie verkrijgbaar is, onder andere natuurlijk bij de voor-expositie in het KEK-huis in Epe en de Kunstrustpunten. De Open Atelierdagen zijn gratis toegankelijk, aanmelden is niet nodig.

advertentie
advertentie
advertentie