Afbeelding
Kunstroute Noordwest-Veluwe

Kunstroute op 4 & 5 en 18 & 19 september

Exposities

In september zijn er weer kunstroutes, waarbij open ateliers van kunstenaars bezocht kunnen worden. Dit is gesplitst in 2 weekenden. In het weekend van 4 en 5 september kunnen kunstenaars worden bezocht in ’t Harde, Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Noordeinde en Wezep. Tijdens het weekend van 18 en 19 september kan dit in Putten, Ermelo en Harderwijk. Op www.kunstroute-noordwest-veluwe.nl staat meer informatie en ook op de VVV-kantoren in deze plaatsen zijn boekjes te verkrijgen met alle informatie.

Achtergrond
De stichting “Kunstkring Noordwest-Veluwe” heeft als doelstelling kunst voor een breed publiek meer toegankelijk te maken door kunstenaars uit de regio een podium te bieden waarop zij hun kunst aan iedereen kunnen laten zien. Ook voor amateur-kunstenaars, die al jaren bezig zijn met het uitvoeren van beeldende kunst, is dit een mooie opstap. De Kunstkring organiseert elk jaar de Kunstroute op de Noordwest-Veluwe. Heel veel enthousiaste kunstenaars uit de verschillende dorpen en steden op de Noordwest-Veluwe exposeren hun kunstwerken in ateliers, galeries, restaurants en “huiskamers”.

U kunt in deze weekenden op een gezellige, informele manier kennis maken met de kunstenaars die exposeren. U bent van harte welkom in de ateliers en galeries om te zien hoe een kunstwerk tot stand komt. De kunstenaars kunnen uitleg geven over de technieken en materialen die worden gebruikt en zij vertellen graag meer over het verhaal achter hun kunstwerk. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de verschillende disciplines, technieken en van zeer uiteenlopende opvattingen en manieren van werken. Naast het bekijken van de kunstwerken is het ook mogelijk een kunstwerk te kopen of een opdracht te plaatsen.

advertentie
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
Afbeelding
Around the world met Barbie bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum 5 mrt, 11:54
advertentie
advertentie