Afbeelding
Bezoek Elburg

Keramiek-fietsroute

Exposities

ELBURG/OLDEBROEK Vijf keramisten uit Elburg en omgeving hebben een kunst-fietsroute uitgezet. Fiets de route op zaterdag 26 of zondag 27 juni )en nog een keer op 31 juli & 1 augustus) en bezoek tussen 11.00 en 17.00 uur de tuin-exposities. De route is op de dagen zelf verkrijgbaar bij brasserie “Aan de Gracht” aan de Havenstraat 5 Elburg.

Voor het eerst slaan de vijf keramisten de handen ineen om hun werk aan het publiek te presenteren: in Elburg: Frida Hengeveld en Josje Berends atelier De Potker, Corrie Vos, brasserie Aan de gracht. In Oldebroek: Didi Kanis Panta Rei en Ingeborg Uijttenboogaart in De Spelende Engel en in ’t Harde: Agnes Groot Koerkamp Keramiek.

In totaal is de route 19 km. Dat is goed te doen met de ateliers als tussenstops om de expositie van de keramisten in de tuinen te bekijken. De keramisten vertellen graag over hun passie. Ieder heeft zijn eigen stijl wat ieders werk bijzonder maakt.

je kunt het beste starten in Elburg, er is parkeerruimte op parkeerplaats De Oude Vos. Meer info op www.bezoek-elburg.nl