Afbeelding
Asec

Imperfectie ASEC ondergronds

Exposities

APELDOORN Ondergronds, in de kelder van ACEC, tonen Art van Triest en Erris Huigens ‘underground’ en experimenteel werk. Dit werk is op locatie gemaakt. Het uitgangspunt van de tentoonstelling is imperfectie. Beide kunstenaars gaan uit van een ‘perfect grid’, maar laten in hun werk imperfectie toe. Grid(s) en materialen zijn vervormd, aangetast en uit hun verband gerukt. Art van Triest werkt meestal ruimtelijk, maar heeft nu twee driedimensionale werken gecombineerd met een muurschildering. Erris Huigens is van nature muurschilder, maar toont sculpturaal werk van in fabriekspanden gevonden, ook wel ‘reclaimed’, materialen.
Op dit moment zijn de kunstwerken in deze tentoonstelling enkel op de website te bekijken.

Verder loopt bij ASEC op dit moment een expositie van Mar Sin Plástico. De kunstenaars achter Mar Sin Plástico ('zee zonder plastic') verzamelen waardeloos plastic en transformeren het tot kunst. Hun derde expositie staat nu opgesteld in ACEC. Meer informatie is te vinden op onze website.

ISOTYPE. De moderne mensch ontstaat.

Isotype, of beeldstatistiek, ligt aan de grondslag van wat wij kennen als infographics, visuals en icoontjes. Bij ACEC laat men zien dat isotypen niet alleen informatief zijn, maar ook een lange historie kennen en een feest voor het oog vormen. Op acec.nl is t/m 9 mei ISOTYPE. te zien, vol beeldmateriaal en verdieping. Direct naar de online expositie? Klik dan hier.

ACEC Gebouw
Roggestraat 44
7311 CD Apeldoorn

advertentie
Afbeelding
De Veluwe komt op stoom 24 mrt, 15:15
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
advertentie
advertentie