Afbeelding
Oude Loo

Wandelen in het Paleispark

Excursies

APELDOORN Slechts een korte periode per jaar is het prachtige deel van het paleispark rond kasteel Het Oude Loo in Apeldoorn geopend voor publiek. Dit jaar vanaf eind aart tot en met eind mei. Het is meer dan de moeite waard om met een gids van het Apeldoorns Gidsen Collectief door dit park te wandelen, juist als de rododendrons en de azalea mollis bloeien. Wij vertellen u graag over het park, het kasteel, waar de koninklijke familie nog steeds graag vertoeft, en allerlei wetenswaardigheden eromheen.

Er wordt gestart om 14 uur bij de ingang van het Paleispark op de parkeerplaats van Paleis het Loo aan de Amersfoortsewegin Apeldoorn , Apeldoorn. De wandeling duurt ca. 2 uur. De begeleide wandelingen vinden plaats op elke woensdag- zaterdag- en zondagmiddag in april en mei 2023. De kosten bedragen €7,-- per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betaen €2,-- (parkkaarthouders €2,- minder). Houdt u rekening met parkeerkosten! De wandeling is niet geschikt voor rollator- of rolstoelgebruikers.

U komt o.a. langs de ijskelder, de kegelbaan, het doolhof, het kasteel, de beeldenvijver en het speelhuisje van prinses Wilhelmina.

LET OP: Voor deze wandeling moet u zich minimaal twee dagen van tevoren aanmelden via 06-39380517 of mail: info@apeldoornsgidsencollectief.nl. In de mail s.v.p. de datum en het aantal personen vermelden. Meer informatie: www.apeldoornsgidsencollectief.nl/paleispark/

advertentie