Afbeelding

Lichtjeswandeling

Excursies

De gezelligste gezinsactiviteit van het jaar! Op donderdag 29 december en vrijdag 6 januari wordt het bos bij Nunspeet weer sfeervol verlicht! De kinderen toveren een leeg blik om tot een mooi lantaarntje en gaan het schemerige bos in. Met het lantaarntje in de hand, worden de lichtjes gevolgd die de route aangeven. De flakkerende kaarsjes zorgen voor een gezellige sfeer in het bos. Samen met lichtgevende kabouters en dieren, voelt het sprookjesachtig aan. Halverwege de wandeling kan je je opwarmen bij het kampvuur en staat er lekker (warm) drinken voor je klaar.

Bij terugkomst kunnen de kinderen een broodje bakken boven het kampvuur. Een knakworstje erop en smullen maar!
Van 16.30 tot 18.30 uur kan er geknutseld worden. De wandeling kan tussen 17.00 uur en 19.00 uur gestart worden. De kosten bedragen € 8,50 per kind (inclusief lantaarntje, wandeling, broodje met knakworst, ranja of chocolademelk) Lopen ze liever met hun eigen lantaarn, dan kost het € 6 per kind. De kosten voor ouders/ begeleiders zijn: €3 (inclusief koffie, thee of chocolademelk).

De route van bijna 2 km gaat over ons verharde pad, dus ook geschikt voor kinderwagens of rollators.

Opgeven is verplicht! Let op! Deze lichtjeswandeling is voornamelijk bedoeld voor de kleine kinderen. Uiteraard is iedereen welkom!

advertentie
Afbeelding
Royal Light Festival in Apeldoorn 25 jan, 14:37
Afbeelding
De mooiste hardlooproute van Gelderland 13 jan, 11:34
Afbeelding
FERNAND LÉGER EN DE DAKEN VAN PARIJS 7 jan, 15:50
Afbeelding
Honden Nieuwjaarsduik met gratis hondenkoekjes 3 jan, 12:24
advertentie
advertentie