Apeldoorn
Jazz in the Woods, Motownparty Kapelstraat.
© Maarten Sprangh
SP.090529.01
Apeldoorn Jazz in the Woods, Motownparty Kapelstraat. © Maarten Sprangh SP.090529.01

Nacht van Apeldoorn

Evenementen-en-activiteiten

NACHT VAN APELDOORN – 3 DAGEN ENTERTAINMENT & MUZIEK IN DE BINNENSTAD

APELDOORN Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september staat de binnenstad van Apeldoorn in het teken van de Nacht van Apeldoorn. Op vrijdag en zaterdag bruist het in de avonden, op koopzondag kun je in de stad meerdere straattheateracts verwachten. De Nacht van Apeldoorn is al sinds jaar en dag een bekend begrip, en het evenement wordt elk jaar groter. Daarom de toevoeging “Weekender”.

Vrijdag & Zaterdag

Tijdens deze uitgaansavonden pakt de horeca flink uit. Podia op vele plekken, een programmering van dj’s en live muzikanten en de ondernemers zetten de barren buiten neer. 

Het Caterplein plaatst hun podium naast de Graaf van Vlaanderen, Caterplein Noord maakt het extra gezellig van Café de Babbel tot Club Fyx. De Kapelstraat programmeert disco klassiekers & Motown hits, waar het naastgelegen Stadscafé naast fijne dj beats ook heerlijke late night snacks verkoopt. Gigant heeft een speciaal programma in de popzaal gaande, waaronder Gladde Paling, Natte Visstick & Parsa!

Rembrandt & Berlijn pakken vrijdags hun vaste positie op de kruising Deventerstraat / Hoofdstraat en iets verderop programmeer Mr. Murk zowel DJ’s als zangers Gina Voc en Marc Huisman. Het Raadhuisplein programmeert op het bordes van het Raadhuis hun vaste dj’s Party Harry, Meggy V en Dinant van Tongeren! 

Zondag

Straattheateracts struinen over de winkelstraten. Een greep uit de acts; Compagnie Daad komt met groots natuurvriendelijk verkeer in de vorm van wiebelige insecten waaronder je plaats kunt nemen! En Leo Dirks laat midden op de Hoofdstraat zijn levensgrote honden uit!

advertentie
Afbeelding
Hanzespel Live 18 sep., 13:36
Afbeelding
RONDJE PONTJE ROCK 6 sep., 13:25
Afbeelding
Alles over wild in Planken Wambuis 5 sep., 15:40
Afbeelding
Verhaal van Gelderland 21 aug., 11:37