Afbeelding

Theater op ‘t Zand

Evenementen-en-activiteiten

KOOTWIJKERZAND Theater op ’t Zand is een zomerse cocktail met een ongekend rijk palet aan smaken. Jouw smaak zit daar natuurlijk ook bij.  Want ga maar na: toneel, dans, muziek, cabaret, variété, kunstinstallaties, acrobatiek, mime en cultuuruitingen waar zelfs nog geen naam voor bestaat, worden op dit festival gemixt met de overweldigende natuur van het Kootwijkerzand.

Het programma is zo samengesteld dat zowel jong als oud geboeid en betrokken blijft. Het publiek is elk jaar weer een bijzondere mix van cultureel geëngageerde die hards en nieuwsgierige newcomers die nu pas goed met de wereld van kunst, cultuur en natuur kennismaken. Theater op ’t Zand is er nadrukkelijk voor iedereen.

Ook dit jaar kun je je weer dronken drinken van genot, want vol trots presenteert Theater op ’t Zand ook dit jaar weer unieke acts. Van theatrale dans tot Balkanmuziek. Van moderne dans tot straatheaer. En van bellenblaasshows tot massale muziek workshops. Kom met familie en vrienden genieten van dit unieke festival - ‘het Oerol van het vaste land’ - omlijst door het decor van het Kootwijkerzand.

Kom op de fiets of als je met de auto komt, parkeer je auto op de parkings aan de randen van dit natuurgebied en loop in een kwartiertje naar het festivalterrein.

Wat:        Theater op ‘t Zand
Wanneer:        Za. 26 aug., 12 -20 uur
Waar:        Kootwijkerzand (Noorderheideweg/Houtvester van ‘t Hoffweg)
Entree:        gratis
Info:        www.theateroptzand.nl

advertentie
Afbeelding
Hanzespel Live 18 sep., 13:36
Afbeelding
RONDJE PONTJE ROCK 6 sep., 13:25
Afbeelding
Alles over wild in Planken Wambuis 5 sep., 15:40
Afbeelding
Verhaal van Gelderland 21 aug., 11:37