Afbeelding

Lepeltje Lepeltje festival

Evenementen-en-activiteiten

APELDOORN Dit jaar nestelt het culturele foodfestival zich van zaterdag 27 mei tot en met maandag 29 mei tijdens Pinksteren in het Beekpark van Apeldoorn. Deze dagen kan iedereen als vanouds genieten van al het moois dat Lepeltje Lepeltje te bieden heeft. Het festival is zoals altijd gratis toegankelijk voor iedereen. Het park biedt een weekend lang creativiteit en wereldse muziek. Bourgondiërs kunnen hun culinaire drempel verleggen en struinen langs de marktkramen. Voor de kleintjes is er op zaterdag, zondag en maandag onstuimig vermaak bij het kinderprogramma.

Foodprogramma
Vers bereid, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Dat serveren de mobiele keukens op Lepeltje Lepeltje Apeldoorn. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent.

Muziekprogramma
In het Beekpark geniet je van live muziek tijdens je hapje en drankje en hoor je DJ’s om van te smullen. Diverse artiesten bestijgen het podium om je te voorzien van zwoele deuntjes of dansbare platen.

Bij het eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betaal je als bezoeker eenmalig één muntje voor een milieuvriendelijke plastic Lepeltje Lepeltje beker.  

Wat: Foodfestival Lepeltje Lepeltje
Wanneer:        zaterdag 27 mei 12 - 01 uur; zo. 28 mei 12 - 24 uur & ma. 12 - 22 uur
Waar:        Beekpark Apeldoorn
Entree:        gratis
Info:        www.lepeltje-lepeltje.com

advertentie