Afbeelding

Iedere zondag muziektentconcerten

Evenementen-en-activiteiten

APELDOORN Op zondagmiddag 21 mei a.s. begint het zomerseizoen in de muziektent in het Oranjepark.

Sinds 1999 organiseert de Stichting Muziektent Oranjepark muzikale zondagmiddagen die gratis toegankelijk zijn. Alle muziekstijlen staan geprogrammeerd: country, soul, klassiek, jazz, funk, indo-rock, rock & roll, shanty-liederen, Nederlandstalig, Blues, Cubaans Latin, Pop, Molukse Muziek, Lagu2, Southern Rock, Death Metal, lichte muziek, Reggae. Americana, enzovoort, enzovoort.

Kom heerlijk genieten van de gezelligheid en fijne muziek in het mooiste park van Apeldoorn zittend op een stoeltje van de SMO a € 1,- of op uw eigen picknick kleedje. Het kan allemaal en het park is ook groot genoeg om een lekker plekje uit te kiezen. Er is catering aanwezig, voor het eerst dit jaar verzorgd door Chantal de Haan en haar crew van Urban Food Services er is een toiletgelegenheid voor de hoge nood.

Zondag 21 mei is er om 14.00 uur een optreden van de Apeldoornse (jonge) band “Bakersfield” en om 15.00 uur zal de Apeldoornse band “Hawkeye” het podium van de muziektent betreden.

Kijk voor het volledige programma op de website www.muziektentapeldoorn.nl Zondag 10 september sluit het muziektentseizoen.

Wilt u liever een papieren programma haal er dan een op bij Coda, buurthuis Maasstraat, Orca, De Groene Hoven, Dok-Zuid, Buurthuis Ons Honk, het Duivensportcentrum, de Cognactheek, Shirts & Co, Drumzaak, Nijkamp Accordeons, The Guitarshop, Urban Food Services, Guitart-Music, Harleman Tweewielers. En uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar tijdens de concertmiddagen in het Oranjepark bij de groene tent.

Afbeelding
advertentie