Afbeelding

Sfeerdagen op de Roode Hoeve

Evenementen-en-activiteiten

Voor de 7e keer organiseert de familie Keurhorst deze sfeerdagen op hun monumentale IJsselhoeve aan de Middendijk 14 in Nijbroek. De Tuinkamer, de Achterzaal en de Deel zijn in kerstsfeer gedompeld en stralen warmte en gezelligheid uit. In de grote kapschuur vind je tussen hoge kerstbomen een stoere opstelling met tuin- en kerstbrocante, opgefleurd met groen en kerstdecoraties. Terwijl de Poort een winters witte uitstraling heeft gekregen, is de Deel dit jaar juist in een kleurrijke, oosterse kerstsfeer ingericht. In de Achterzaal is opnieuw een prachtige collectie serviezen en (antiek) tafelgoed bijeengebracht. De fraai gedekte tafels zijn een lust voor het oog! Kandelaars, flonkerend glaswerk, verzilverde bestekken – dit alles ter aanvulling of inspiratie van de eigen kersttafel! De sfeerdagen zijn t/m 24 december elke zaterdag en zondag tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken. Toegangsprijs: € 6,00 dit is inclusief koffie of thee en cake met Nijbroekse vruchtencompote en slagroom in de sfeervolle Tuinkamer.

Geniet van de gezellige winterse sfeer in Voorst!

Maar deze donkere maanden valt er nog meer te beleven in Voorst. De herfst- en decembersfeer proef je letterlijk en figuurlijk in Voorst. Verlichte straatjes, gezellige verwarmde terrasjes en oneindig veel shopmogelijkheden. Zo kunnen Fashion-lovers bij ModeMall Piet Zoomers in Wilp de hele dag shoppen voor hun kerstoutfit. In de winkel met meer dan 150 modemerken die tijdens de wintermaanden volledig in kerstsfeer is ingericht, vind je gegarandeerd je kerstoutfit. Ben je aangestoken door de gezelligheid en wil je je huis ook onderdompelen in de kerstsfeer? Doe dan je aankopen op één van de sfeervolle kerst- en brocantemarkten. December is natuurlijk ook de tijd van gezellige en sfeervolle binnen activiteiten zoals een concert, soms zelfs met een samenzang. Vergeet ook niet van de prachtige natuur te genieten met een sportieve buitenactiviteit. Denk dan eens aan een gezellige Christmas night walk rond een sprookjesachtig verlicht Bussloo. Daarna kan je nog maar één ding doen om de winterse beleving compleet te maken en dat is genieten van een kop warme chocolademelk met een grote dot slagroom bij een van de gastvrije horecaondernemers  

Meer inspiratie

Bovenstaande highlights is pas een greep uit het totale decemberaanbod in de gemeente Voorst. Meer inspiratie en tips vind je op bezoekvoorst.nl. Andere tips voor evenementen zoals bijvoorbeeld de Wim van Beek Crossloop op tweede kerstdag in Klarenbeek, de brocante in de Dorpskerk van Wilp, de kerstmarkt in Nijbroek en het Capella Fontana Kerstconcert in Bussloo lees je terug op bezoekvoorst.nl/evenementen.

advertentie
Afbeelding
Royal Light Festival in Apeldoorn 25 jan, 14:37
Afbeelding
De mooiste hardlooproute van Gelderland 13 jan, 11:34
Afbeelding
FERNAND LÉGER EN DE DAKEN VAN PARIJS 7 jan, 15:50
Afbeelding
Honden Nieuwjaarsduik met gratis hondenkoekjes 3 jan, 12:24
advertentie
advertentie