Afbeelding

Sfeervolle avondintocht sinterklaas kasteel Cannenburch

Evenementen-en-activiteiten

VAASSEN Met als prachtig decor kasteel Cannenburch kunnen ouders en kinderen zaterdag 12 november genieten van de intcoht van Sinterklaas. De optocht vertrekt om 17.30 uur vanaf Sportcentrum de Koekoek en gaat via via de Industrieweg richting de Beatrixweg, over de Kerkweg langs de Speulbrink via de Torenstraat richting de Marijkeweg de Dorpsstraat in en via de Julianalaan richting Kasteel Cannenburch, waar de Sint rond 18.30 uur verwacht wordt. 

Van 17.00 – 19.00 uur is het terrein voor de Cannenburch in gezellige sferen en helemaal klaar voor de komst van Sinterklaas. Met Foodtrucks, muziek en dans maken wordt er een gezellig feest van gemaakt voor iedereen. Sinterklaas wordt op het podium voor het kasteel ontvangen door de Burgemeester van Epe vergezeld door de hoofdrolspelers van de Vaassense kinderfilm “Operatie Pepernoot”. 

De speelfilm “Operatie Pepernoot” gaat 8 november in première en is vanaf 9 november te zien op www.uitinvaassen.nl 

Aansluitend op het verhaal “Operatie Pepernoot” wordt er op woensdag 16 november van 16.00-17.00 uur een pepernootbak wedstrijd georganiseerd. Bak thuis de lekkerste pepernoten en lever deze 16 november in bij de jury op het marktplein in Vaassen en maak kans op hele mooie prijzen. 

Meer informatie is te vinden op www.uitinvaassen.nl 

advertentie
advertentie
advertentie