Afbeelding

WK Volleybal

Evenementen-en-activiteiten

APELDOORN Van 23 september t/m 15 oktober 2022 vindt het WK Volleybal Vrouwen in Nederland plaats. Samen met Polen organiseert Nederland het WK. Apeldoorn is met Arnhem en Rotterdam een van de speelsteden. Het WK duurt drie weken en erP nemen 24 landen, van vijf verschillende continenten deel. De kwart en halve finale zullen plaatsvinden bij Omnisport.

Niet alleen worden er twee kwartfinales en de halve finale in Omnisport gespeeld, ook is Apeldoorn de gastheer van Team NL tijdens het toernooi. De Oranjeleeuwinnen verblijven het hele toernooi in Apeldoorn. Op 22 september wordt het een volleybal spektakel op het Marktplein tijdens de officiële teampresentatie met alle deelnemende landen.
In aanloop naar het WK Volleybal vinden er verschillende side-events plaats. In wijken en buurten worden straatvolleybaltoernooien georganiseerd, er zijn clinics op scholen en nog veel meer. U vindt alle evenementen op uitinapeldoorn.nl/wk-volleybal.

Het World Street Painting Festival is één van de officëe side event van het WK Volleybal Vrouwen 2022. De 3D kunstwerken staan allemaal in het teken van POWER; ze laten je in beweging komen in de kunstwerken. Je vind de 3d-kunstwerken bij de Museumpassage ter hoogte van ACEC en ter hoogte van VUE, in de Nieuwstraat ter hoogte van GIGANT, op de hoek Deventerstraat/Hoofdstraat, op de Martkstraat, aan de Brinklaan en in de  Nieuwstraat ter hoogte van Shalom.

Wat:        WK Volleybal Vrouwen & side eevents
Wanneer:        22 september t/m 15 oktober
Waar:        Omnisport Apeldoorn en binnenstad
Info:        www.uitinapeldoorn.nl/wk-volleybal

WK Volleybal

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
Afbeelding
Hanzespel Live 18 sep., 13:36
Afbeelding
RONDJE PONTJE ROCK 6 sep., 13:25
Afbeelding
Alles over wild in Planken Wambuis 5 sep., 15:40
Afbeelding
Verhaal van Gelderland 21 aug., 11:37