© Photography Jurjen Drenth

Veluwse Fietsdagen

Evenementen-en-activiteiten

NOORDWEST VELUWE Kom gezellig fietsen op de Noordwest-Veluwe! Verken drie dagen lang één van de fraaiste fietsgebieden van het land; start in Nunspeet, Elburg, Ermelo, Putten, Hulshorst en Elspeet en Vierhouten voor een prachtige route met leuke extra’s onderweg. Speciaal voor deze week zijn er prachtige routes uitgestippeld waarbij je onderweg leuke kortingen, bijzondere afstapplekjes en de mooiste gebieden tegenkomt. De routes in Nunspeet staan dit jaar in het teken van de ‘Koninklijke Veluwe’.

Omdat er op meerdere plekken gestart kan worden is het eigenlijk heel logisch meerdere dagen te gaan fietsen; zo kun je als fietsliefhebber alle mooie routes en plekjes beleven. Liever maar één of twee dagen fietsen? Dat kan natuurlijk ook.

Activiteiten langs de routes
Bij de deelnemende VVV’s is voor € 3,95 een route verkrijgbaar. Daarbij is het mogelijk deel te nemen aan speciale activiteiten die ondernemers langs de route organiseren. Bij de start ontvang je een kortingsbonnenboekjevoor extra voordeel..

Zoals ieder jaar zijn voor de Veluwse Fietsdagen nieuwe routes uitgezet. Deze routes zijn na afloop bij de Veluwse VVV-winkels terug te vinden. De lengte van de fietsroutes ligt tussen de 30 en 60 kilometer. Starten is mogelijk vanaf 9 uur.

Wat:         Veluwse Fietsdagen
Wanneer:        2, 3 en 4 augustus
Prijs:         € 3,95
Info:         VVV ‘s Noordwest Veluwe
_________________________________________

advertentie
advertentie
advertentie