Afbeelding
Nunspeet uit de Kunst

Schaapsscheerderfeest Elspeet

Evenementen-en-activiteiten

ELSPEET Zaterdag 18 juni is er een sfeervolle fair rondom de schaapskooi in Elspeet. Sfeer, passie en vakmanschap. Dat zijn de ingrediënten van de Wollig Landleven fair. die in het kader van het schaapsscheerderfeest wordt gehouden. Een fair die leuk is voor jong en oud. Ruim 60 standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. 

Wol en streekproducten
Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol kun je dit niet missen. Ook is er de Wollig Landleven Handwerktrefpunt waar je kunt aanschuiven met je brei of haakwerk. Waar je achter een spinnenwiel kunt plaatsnemen om het eens te proberen. Ook leuk voor de kinderen!

Proef en geniet! Diverse standhouders laten u proeven en genieten van streekproducten uit diverse locaties van het land. Dit alles vindt plaats rondom de mooi gelegen schaapskooi aan de Stakenbergweg 6 in Elspeet. Als je passie en interesse hebt voor wol, landleven (lifestyle) en streekproducten, dan kun je dit niet missen. 

Schapenscheren
Op een schaapscheerdersfeest kan natuurlijk het schapenscheren niet ontbreken. Vanaf 9:00 uur worden de schapen geschoren en kun je een kijkje komen nemen en genieten van dit vakmanschap.

Natuurlijk is er ook speelvertier voor de kids en kunnen deze actief meedoen met leuk workshops. Verder hebben zijn er Foodtrucks met allerlei lekkerheden, biertaps, wijnen en dranken en diverse specialiteiten. 

Meer info”: www.nunspeetuitdekunst.nl

advertentie
advertentie
advertentie