Afbeelding
VVV Nunspeet

Ongegeneerd binnen kijken

Evenementen-en-activiteiten

NUNSPEET/ELBURG Wat is er leuker dan bij mensen thuis kijken hoe smaakvol zij hun huis of tuin hebben ingericht. Van Huis uit Interieur en Styling organiseert dit jaar een nieuwe route voor liefhebbers van interieur en tuinen. Alweer de vijfde editie. In de regio zetten bewoners hun deuren open. Rondkijken en inspiratie opdoen! De route is ongeveer 25 km waardoor je naast vervoer met de auto, ook op de fiets de route kan verkennen. Kaarten met routebeschrijving op verschillende adressen te koop in Nunspeet en Elburg.

Het idee voor de Interieur route is naar het tv programma Binnenste Buiten. De route vindt plaats in Nunspeet en Elburg. Je bent welkom bij de deelnemers op zaterdag 18 september tussen 10.00 en 17.00 uur. Het wordt een route met verrassingen, inspiratie opdoen, lekker rond neuzen, buitenlucht snuiven, ontmoetingen, mensen spreken met dezelfde raakvlakken, volop gezelligheid!

De gekochte route geeft aan waar en wat er te zien en te doen is. De interieurs en tuinen zijn zeer afwisselend van stijl en onderwerp. Volop inspiratie dus! Deelnemers zijn ter plaatse goed herkenbaar. Tussendoor is het mogelijk om te pauzeren. Je bepaalt zelf de volgorde en deelt jouw eigen tijd in.

Route en polsbandjes zijn te verkrijgen bij:
VVV Nunspeet Uit de kunst, Stationsplein 1, Nunspeet
Roelie Stoer & Stijlvol, Dorpsstraat 3 A, Nunspeet
Moon Bloom Elburg, Jufferenstraat 9, Elburg

 Wanneer: Zaterdag 18 september 202110.00 - 17.00 uur

Prijs: € 10,00 p.p.

advertentie
Afbeelding
De Veluwe komt op stoom 24 mrt, 15:15
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
advertentie
advertentie