Schilderen op de Ermelosche Heide op zaterdag 28 augustus
Schilderen op de Ermelosche Heide op zaterdag 28 augustus Bezoekerscentrum Schapedrift, Martin van Ee

Schilderen op de Ermelosche Heide

Evenementen-en-activiteiten

ERMELO Schilderen op de Ermelosche Heide? Doe mee! Laat je op zaterdag 28 augustus inspireren door de bloeiende heide in de buurt van grazende schapen en doe mee met Schilderen op de Heide. Tussen 12.30 en 15.30 uur kan iedereen een kunstwerk maken op de Ermelosche Heide. Kom met je eigen teken- of schilderspullen om 12 uur naar het bezoekerscentrum bij de schaapskooi van Ermelo. Hier word je ontvangen met koffie of thee. Daarna zoek je een mooi plekje op de heide en ga je creatief aan de slag!   Kunstenaars van STeK (Stichting Ermelo’s Kunstencollectief) komen deze middag helpen en kunnen je tips en informatie geven. Iedereen kan meedoen met dit schilderevenement en alle technieken zijn toegestaan. Deelname is gratis, maar aanmelden vooraf is nodig via reserveren@schapedrift.nl. Vermeld daarbij je naam en leeftijd.  

Dit evenement kan veilig en ‘coronaproof’ georganiseerd worden; iedereen gaat op ruime afstand van elkaar zelfstandig aan de slag.  Langste schilderij bij de schaapskooi Het is mogelijk voor publiek om te kijken naar de kunstwerken die gemaakt worden. Maar iedereen kan ook meewerken aan het langste schilderij van Schapedrift! Op het terras bij de schaapskooi leggen we een lange rol papier op een tafel en hier mag iedereen zijn of haar eigen creatieve stuk invullen. Heel benieuwd hoe lang en mooi dit schilderij wordt!  Na afloop worden alle kunstwerken verzameld en in oktober en november worden dan de schilder- en tekenwerken in het bezoekerscentrum tentoongesteld.  Bij slecht weer wordt het evenement verplaatst naar zondag 29 augustus 2021.  

De schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelosche Heide zijn gelegen aan de Postweg 50 te Ermelo. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@schapedrift.nl  of 0577-407254  Zie ook www.schapedrift.nl.  

advertentie
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
Afbeelding
Around the world met Barbie bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum 5 mrt, 11:54
Reenberg, Loenen, Veluwe, Gelderland, Nederland, Europa
Wandelen met de boswachter 5 feb, 15:13
advertentie
advertentie