Afbeelding
HARRY VAN T VELD

Veluwepoortloop

Evenementen-en-activiteiten

NIJKERK Maak je klaar voor een onvergetelijke hardloopervaring te midden van de landelijke natuur van Nijkerk tijdens de Veluwepoortloop voorjaarseditie op zaterdag 9 maart 2024. De Veluwepoortloop, georganiseerd door Atletiek Vereniging Nijkerk, biedt zowel beginnende als gevorderde hardlopers de kans om te presteren op afstanden van 5 km en 10 km.

Het parcours slingert door het prachtige buitengebied, langs stukjes bos en boerderijen. Dankzij de professionele organisatie en digitale tijdwaarneming met Ipico chip, ben je verzekerd van een nauwkeurige en professionele loopervaring.

De uitslagen op beide afstanden zijn ingedeeld op man/vrouw en leeftijd, met categorieën voor hardlopers onder en boven de 35 jaar. Prijzen worden uitgereikt aan de snelste lopers in elke leeftijdscategorie.

Belangrijk om te weten: anders dan voorgaande jaren is er geen mogelijkheid tot na-inschrijving. Inschrijven kan tot en met vrijdagavond 8 maart 23:00 uur. Startnummers kunnen op zaterdagochtend vanaf 09:00 uur tot een kwartier voor de start worden opgehaald bij het AV Nijkerk clubhuis, gelegen aan het Hassemanpad 4 in Nijkerk (achter het NS-station).

De Doornhof 10 km-loop begint om 11.00 uur, gevolgd door de A1 Verhuur 5 km-loop om 11.05 uur.

Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek www.avnijkerk.nl en schrijf je in vóór vrijdagavond 8 maart, 23:00 uur via www.inschrijven.nl.

advertentie
Afbeelding
VELUWSE HANZESTORIES - EEN TIJDREIS OP DE FIETS EN TE VOET 22 mrt, 11:41
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
advertentie
advertentie