Afbeelding

Winterfair Oldebroek

braderien-en-markten

OLDEBROEK Op zaterdag 25 november van 11 tot 19 uur organiseert Boerderijmuseum ’de Bovenstreek’ de tweede editie van ‘Boerderijmuseum in wintersfeer’. Er is een prachtig programma uitgewerkt voor dit evenement. Gedurende de gehele dag zijn er muzikale live optredens op twee podia van diverse uitvoerenden (o.a. Kithara, Chapter 4, popformatie MIX, duo Oldeveld, 2FINE en kinderkoor Kids United). Het aantal verkoopkramen voor de winterse markt is dit jaar verdubbeld naar meer dan zestig. De kraamhouders bieden allerlei uitéénlopende waren aan. Vaak ook al in het teken van kerst. Daarnaast wordt het evenement aangevuld met diverse leuke attracties. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Zo is er o.a. een schaatsbaan, een draaimolen, een groot springkussen, dieren en mag je je eigen glaasje drinken bij elkaar melken bij een hele grote koe. Natuurlijk wordt alles aangekleed in een gezellige winterse (kerst)sfeer.

Op de fair kun je nogal wat ‘eigenaardige types’ tegen het lijf lopen of mensen in passende oude kledingstijl. Bezoekers kunnen een originele fotoshoot doen in kerstsfeer en ook aan de inwendige mens is natuurlijk gedacht. Er zijn diverse lekkernijen en natuurlijk ontbreken koek en zopie, snert en ter plekke gebakken oliebollen niet!

De organisatoren van het Boerderijmuseum, zien ’Boerderijmuseum in wintersfeer’ helemaal zitten. Vorig jaar sloeg het evenement meteen goed aan en waren er vele bezoekers. De reacties waren zeer positief. Om er een gezellige en goedbezochte markt van te maken, houdt het Boerderijmuseum de toegangsprijzen laag. Parkeren en attracties voor de kinderen zijn ook gratis.

Meer info: www.boerderijmuseum.nl

Boerderijmuseum de Bovenstreek vind je aan de Bovenstraatweg 10a in Oldebroek.

advertentie
advertentie
advertentie