Afbeelding

Kunstmarkt Nunspeet

braderien-en-markten

NUNSPEET Op zaterdag 17 september presenteert Nunspeet zich als ultiem kunstenaarsdorp tijdens dit leuke evenement, en kun je in het centrum van Nunspeet kennismaken met tientallen kunstenaars uit het hele land.

Natuurlijk zijn ook de kunstenaars van De Nunspeetse School hier ruimschoots vertegenwoordigd. In vele kramen kun je hun werk bewonderen in een breed scala aan disciplines, variërend van sieraden, schilderijen, papierkunst, tiffany, vilt, ruimtelijk werk, fluid art… teveel om op te noemen. Er worden demonstraties door de docenten gegeven en theater- en muziekvoorstellingen. Ben je op zoek naar een kunstwerk voor thuis, op het werk, als geschenk? Ben je nieuwsgierig naar de creativiteit? Dan is een bezoek aan deze kunstmarkt een absolute aanrader.

Ook om gezellig op een terrasje te genieten van alles wat er te zien is! Bezoek op deze kunstzinnige dag ook het Noord-Veluws Museum en de galerie Kijk nou! KUNST! Zo kun je genieten van het werk van de kunstenaars van vandaag en de beroemde kunstenaars uit het verleden op een dag

Wat:        Kunstmarkt Nunspeet
Wanneer:        zaterdag 17 september
Waar:        centrum Nunspeet
Info:        www.nunspeetuitdekunst.nl

advertentie
advertentie
advertentie