Afbeelding
VVV Ermelo

Jaarmarkt Ermelo verplaatst van 3 naar 24 september

braderien-en-markten

ERMELO De jaarmarkt Ermelo die aanvankelijk op zaterdag 3 september gepland stond is verplaatst naar zaterdag 24 september. Dit geldt ook voor de kinderkleedjesmarkt. 

 De markt staat geheel in het teken van de hobby. Als u van kaarten maken, dakpannen beschilderen en houtbewerken houdt, is deze markt zeker wat voor u. Diverse verenigingen zullen zich in de aanloop naar het nieuwe seizoen op deze markt presenteren. Veel winkels staan met een kraampje op deze markt en hebben dan diverse aanbiedingen. Door het leuke aanbod wordt de jaarmarkt ook vaak Kunst/Hobbymarkt genoemd. Bent u zelf niet zo creatief? Geen probleem. U wordt deze dag op ideeën gebracht en u kunt vele leuke accessoires aanschaffen, waarmee u de tuin of uw huis net dat beetje extra kunt geven.

Voor kinderen is deze markt altijd een hoogtepunt. Er is voor hen namelijk een speciaal deel gereserveerd waar ze op een kleedje spulletjes mogen verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen. Dit vindt plaats op het Raadhuisplein.  Komt u tussen 10 en 17 uur gerust eens kijken in de Stationsstraat (vanaf de Rabobank) of op het Raadhuisplein.  

www.ermelobuitenleven.nl

advertentie
advertentie
advertentie