Afbeelding
NPHV

Hoge Veluwe Markt bezoeken en parkentreekosten retour ?

braderien-en-markten

Iedere eerste en derde zaterdag van de maand vindt binnen Nationaal Park De Hoge Veluwe de Hoge Veluwe Markt plaats. Hier kunt u terecht voor eerlijke producten uit de hele regio en  maakt u kennis met aanbieders die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt bio of fairtrade maar wel duurzaam en met een eerlijk verhaal. Kortom, het echte buitenleven-gevoel!

Op de Hoge Veluwe Markt koopt u niet alleen een kledingstuk of stuk kaas, maar u beleeft het ook; de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van de markt.

Na een parkwandeling of -fietstocht kun je genieten van eerlijke food- en non-food producten, kaas, worst, olie, jam, sambal, chocolade, fudge, turks brood en olijven. Ook specialiteiten van de imker en andere delicatessen worden aangeboden. Daarnaast treft u een ruime selectie aan kleding, vachten, woonaccessoires, sieraden en kado-artikelen. 

En, en dat is nieuw, wil je wel de markt bezoeken maar niet de hele dag in het Park doorbrengen? Wanneer je op marktdagen binnen twee uur het Park weer verlaat via dezelfde ingang kun je de entreekosten terugkrijgen bij de portier! De markten zelf vinden plaats van 11 tot 17 uur. Meer info:  www.hogeveluwe.nl/nl/agenda/hoge-veluwe-markt