Afbeelding
Trotsmarkt 'Beleef de zomer'

‘Beleef de zomer’ bij Kasteel de Cannenburch

braderien-en-markten

VAASSEN  In het laatste weekend van augustus, zaterdag 28 & zondag 29 augustus vindt er in het park bij kasteel Cannenburch een zonnige en verrassende fair plaats. De markt & fair ‘Beleef de Zomer’ gaat over alles wat je lief hebt en waar je van geniet tijdens een heerlijke zomer. Een breed aanbod van entertainment, bijzondere producten, workshops en activiteiten voor de kids maken dit een evenement voor het hele gezin. Duurzaam knutselen, aandacht voor natuur en elkaar en heerlijke delicatessen. Geflankeerd door spannende verhalen en verrassende ontmoetingen. Met een bezoek aan het kasteel maak je je dag compleet. Een mooie afsluiting van je zomervakantie!

Tijd: 10.00 -18.00 uur. Let op! Het kasteel is open van 11.00-17.00 uur.

Entree online met tijdslot/fastlane garantie: Volwassenen € 8,00 en kinderen van 3 t/m 16 jaar € 5,50. Gezins ticket: 2 kind + 2 volwassenen € 24,00.

Entree aan de kassa: Volwassenen € 8,50 en kinderen van 3 t/m 16 jaar € 6,00. Gezins ticket: 2 kind + 2 volwassenen € 25,00.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief bezoek kasteel. Museumkaarthouders en donateurs GLK hebben alleen vrij toegang tot het kasteel maar niet tot de fair.

Locatie: Kasteelpark Cannenburch, . van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: www.trotsmarkt.nl

Kaartjes: https://trotsmarkt.nl/beleef-de-zomer-2021/

 

Op zondag 29 augustus kun je nog terecht op het landgoed van Kasteel de Cannenburch voor een zonnige en verrassende fair. De ‘Trotsmarkt’ wordt door de organisatie aangeprezen als een pure een eerlijke zomermarkt die gaat over alles wat je lief hebt en waar je van geniet tijdens de zomer. Er is een uitgebreid aanbod van ondernemers met bijzondere producten. De bijzondere fair heeft ook iets weg van een mini-festival. Voor iedereen. van jong tot ouder zijn er  verrassende ontmoetingen samen met een goed verhaal.   

Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht met een keur van heerlijke verse delicatessen. Lekker ontspannen op een bijzondere plek en samen genieten van de zomer. Tijdens ‘Beleef de Zomer” zullen er ook diverse optredens, demonstraties en workshops plaatsvinden. Voor de kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma met onder andere de duurzame en creatieve knutsels van Kidsfestijn. Of help mee met een experiment van Professor Bombasticus of droom je weg bij een verhaal van Bastiaan de Zwitser? Kortom, er is meer dan genoeg om te beleven. Je gaat altijd wijzer weg als dat je kwam. 

Natuurlijk is de dag niet compleet zonder een bezoek aan het prachtig onderhouden en ingerichte kasteel.
Tickets met tijdsloten zijn te verkrijgen via de website van het Kasteel Cannenburch te Vaassen: https://cannenburch.glk.nl/

advertentie
advertentie
advertentie