Afbeelding
Brocante op Paleis Het Loo

Brocante op Paleis Het Loo

braderien-en-markten
Apeldoorn Komend weekend, vrijdag 2 juli , zaterdag 3 juli en zondag 4 juli, zijn het Stallenplein en de tuinen van Paleis Het Loo de locatie voor brocanteurs en bezoekers. De kramen van bijna 40 brocanteurs worden ingericht met uiteenlopende waar; romantisch, stoer, fleurig en robuust. De leukste inspiratie en brocante voor huis, tuin en keuken.

Muziek, verhalen en fotograferen
Naast de kramen maken de Franse chansons van Jolie Coeur de sfeer compleet. Tevens zullen op alle drie de dagen extra activiteiten worden verzorgd. In de tuinen en op het Stallenplein staan zogeheten Vertelpodia. De mooiste fotoplekken zijn aangegeven met gouden lijsten om foto’s zelf te maken en er is een groot fotodoek van Paleis Het Loo op de Aanspanplaats. Hier zal zaterdag en zondag een “ouderwetse” fotograaf de bezoekers op de foto’s zetten. Foto’s kunnen meteen worden meegenomen als aandenken.

Transportservice
Aangezien de kramen tot aan ver in de paleistuin staan, is er mogelijkheid tot transport service. In de tuinen gekochte artikelen worden naar het Stallenplein gebracht, om ze daar aan het eind van het bezoek op te kunnen halen.

Ontspannen op royale afstand
Ook zijn de Koetshuizen en Stallen weer opengesteld voor bezoekers en voorzien van looproutes. De pendelbusjes rijden en de museumshop is gevuld met o.a. glas-, zilver- en aardewerk, souvenirs en prinsheerlijke confituren.
De Prins Hendrik Garage op het Stallenplein heeft een ruim terras en verschillende knusse hoekjes binnen; de plek voor een koffie met gebak, heerlijke lunch of uitgebreide high tea voor twee! Dat is genieten op royale afstand!

Entreetickets
Tijdslots zijn te reserveren in de ticketshop. Dit is een entreetijd van het bezoek, vervolgens mogen bezoekers de hele dag blijven. Meer info: www.paleishetloo.nl  
 
advertentie
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
Afbeelding
Around the world met Barbie bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum 5 mrt, 11:54
advertentie
advertentie