Afbeelding
Oud Veluwse Markt

Markten op de Veluwe

braderien-en-markten

Een van de grootste markten op de Veluwe is de Puttense markt in Putten. Deze wekelijkse markt kunt u op woensdagochtend bezoeken. Op de markt vindt u zo’n 50 verschillende kramen waar u terecht kunt voor versgebakken vis, groente en fruit en natuurlijk kaas en brood. 

Puttense markt

Oud Veluwse markt

Normaliter kun je in de maanden juli en augustus elke donderdag genieten van een markt vol traditie en folklore tijdens de Oud Veluwse markt in Barneveld. Een markt die zich kenmerkt zich door gezelligheid, met volop muziek en dan, oude ambachten en een snuffelmarkt voor de kleintjes. Maar dit jaar is deze markt helaas afgelast. Hopelijk in 2022 weer te bezoeken!

Algemene warenmarkt

Struin op vrijdagmiddag eens lekker over deze markt in Twello voor de benodigde boodschappen. Verschillende kramen bieden u hun verse waren aan en een gezellig praatje is zo gemaakt. De markt sluit perfect aan op de koopavond in het centrum; extra gezellig dus.

Streekmarkt

Rondom Park Hoge Veluwe kunt u elke vierde zaterdag van de maand de Streekmarkt bezoeken. Geniet op deze regionale markt van echte streekproducten zoals kazen, bieren en biologische producten. Een leuk uitstapje in een prachtig gebied

advertentie
Afbeelding
VELUWSE HANZESTORIES - EEN TIJDREIS OP DE FIETS EN TE VOET 22 mrt, 11:41
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
advertentie
advertentie