Recreatiegebied Bussloo
Recreatiegebied Bussloo Visit Veluwe

Recreatiegebied Bussloo

Steden-en-natuur

BUSSLOO In de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je in de gemeente Voorst één van de meest veelzijdige recreatiegebieden van Nederland: Bussloo. De uitgestrekte zandstranden, ruime ligweides en vele voorzieningen maken Bussloo tot de ideale plek voor een dagje uit. Bussloo is dé toeristische trekpleister voor badgasten, wandelaars, fietsers, en meer!

Bussloo leent zich het beste om heerlijk te zwemmen, kanoën, suppen of ontspannen te zonnen in de open lucht. Wandelaars, hardlopers, fietsers en ruiters kunnen hun geluk niet op met verschillende routes die rondom de uitgebreide zwemplas zijn aangelegd. Liefhebbers van een actief dagje kunnen ook kiezen uit golf, midgetgolf, escape rooms, lasergamen en meer bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Kies je toch liever voor ontspanning? Bezoek dan eens het uitgebreide wellnessresort Thermen Bussloo.

Voor een heerlijke lunch of diner tijdens een dagje Bussloo kun je terecht bij verschillende restaurants, zoals Strandhuys de Enk, Brodazz Beach en Hof van Bussloo.

Het mooiste van alles is dat toegang tot Bussloo helemaal gratis is! Je betaalt alleen voor het parkeren van je auto. Ingangen voor parkeren vind je o.a. aan de Withagenweg en Kneuterstraat in Wilp.

Ontdek meer Voorst op https://www.bezoekvoorst.nl/ontdek-voorst

 
advertentie
advertentie
advertentie