Afbeelding
Wildhoeve

Kinderbelevingspad

Routes-en-arrangementen

EMST Belevingspad “Woudloper van Het Loo” start op de Wildhoeve en gaat door het natuurgebied Kroondomein Het Loo. Neem een kijkje in de achtertuin van onze Koning. Het belevingspad bestaat onder andere uit een natuurtocht van ongeveer 8 km. Naast deze Woudlopers tocht worden er regelmatig routes gerouleerd die tussen de 3 en 5 km zijn. Deze routes hebben allemaal een eigen thema, zoals bijvoorbeeld een dierentocht, bijentocht. In de Herfst mag een paddenstoelentocht natuurlijk niet ontbreken. Tijdens deze routes kun je veel leren over de natuur en avonturen beleven met het hele gezin. Alle routes beschikken over vragen en opdrachten die natuureducatie stimuleert.

Het Kinderbelevingspad “Woudloper van Het Loo” start bij Camping de Wildhoeve, Hanendorperweg 102 in Emst. Een extra natuurbeleving is het opdrachten doe boekje “Word Woudloper van Het Loo” uit de reeks van “Ontdek de kleine wonderen”. Totaal zijn er 6 boekjes met diverse thema’s ontwikkelt.

Bij de VVV en op de receptie van Camping de Wildhoeve is dit boekje verkrijgbaar voor € 2,50.Dit boekje kan tijdens de routes worden meegenomen. Download gratis de Woudlopers app voor inzage in de actuele routes. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0578-661324.

Waar:        Camping de Wildhoeve, Hanendorperweg 100
Info:        www.vvvepe.nl

advertentie
Afbeelding
De Veluwe komt op stoom 24 mrt, 15:15
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
advertentie
advertentie