Afbeelding
Familievoorstelling 'Deze ridder zegt nee' op Schovenhorst

Familievoorstelling op Schovenhorst

Evenementen-en-activiteiten

PUTTEN  Op zondag 24 oktober is er een grappige interactieve familievoorstelling te zien op Landgoed Schovenhorst. Na twee succesvolle familievoorstellingen deze zomer op Landgoed Schovenhorst (Kikker en Dikkie Dik), staat er deze herfstvakantie een nieuwe theatervoorstelling op het programma. De voorstelling “Deze Ridder Zegt Nee” is geïnspireerd op het gelijknamige prentenboek van Kate Hindley en Lucy Rowland.

Ridder Finn doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens nee op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam… net als Finn.

Deze ridder zegt NEE is een grappige interactieve voorstelling over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Geschikt Iedereen die weleens nee zegt of nee zou willen zeggen! Muziek en spel is van Joes Boonen. De voorstelling duurt 40 minuten en is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. De voorstelling vindt buiten plaats bij de Werkstee op Landgoed Schovenhorst aan de Garderenseweg 93 in Putten. De voorstellingen vinden plaats om 11.30 en 14 uur.

De entree bedraagt €8,50 p.p..Voor kinderen van 0 en 1 jaar is de toegang gratis. Kaartverkoop loopt via www.ticketkantoor.nl/shop/ridderzegtnee

advertentie
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
Afbeelding
Around the world met Barbie bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum 5 mrt, 11:54
Reenberg, Loenen, Veluwe, Gelderland, Nederland, Europa
Wandelen met de boswachter 5 feb, 15:13
advertentie
advertentie