Afbeelding
Festival Roots in the Woods

Roots in the Woods

Evenementen-en-activiteiten

APELDOORN Vier zaterdag 2 en zondag 3 oktober de herfst in Apeldoorn, op de grens van stad en Veluwe. De Bosweide in Berg en Bos is het prachtige decor van dit intieme festival.

In samenwerking met Gigant heeft Roots een top muziekprogramma geprogrammeerd. Geen groot podium, maar back to basic! Kleine set, leuk podiumpje en vooral de pure Roots muziek die bij dit onderscheidende festival past. Op zaterdag speelt de muzikale duizendpoot Aaron Asbury de bladeren van de bomen. Afgewisseld met Cookhouse, die heerlijke pop- en folkdeuntjes over het terras verspreidt.

Op de zondag opnieuw twee bands op het Lokale Kost podium. Ga eens lekker zitten voor de diepe, donkere stem van Rocco Osterman. Gegarandeerd dat stilzitten niet meer lukt als je luistert naar de 6 koppige formatie Darlyn

En wist je dat weekendchef Christian Weij een super bekende streekchef is? Op 2 en 3 oktober maakt deze chef op Roots voor jou de meest heerlijke en verrassende gerechten. Bestel al vast online deze ‘Lokale Kost’.

Roots in the woods is er voor iedereen. Er is gedacht aan de kids, maar ook avontuurlijke sportievelingen kunnen er terecht. Zij kunnen bijvoorbeeld de “Routes in the woods” fietsen. Ook liefhebbers van verhalen, (bos)theater en uiteraard muziek kunnen hun hart ophalen in Apeldoorn dit weekend.

Het festival op de Bosweide loopt beide dagen van 12:00 uur tot 19:00 uur. Vanaf 11:30 uur is het terrein open. 

Wanneer je volledig gevaccineerd bent kan je via de check-app jouw QR code ophalen. Wanneer je je laat testen is het goed om te weten dat dit alleen kan via Testen voor toegang. Met de QR code meld je je bij de entree van het festival.

Meer informatie, zie www.rootsinthewoods.nl

Ollie de kat
advertentie
Afbeelding
De Veluwe komt op stoom 24 mrt, 15:15
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
advertentie
advertentie