Afbeelding
Terra Nova (foto VVV Putten)

Minigolfen in een prachtig park

Evenementen-en-activiteiten

PUTTEN Op de Veluwe ligt een bijzondere minigolfbaan: Terra Nova. De bijzondere minigolfbaan is een ontwerp van de Zwitserse architect Paul Bongni. Terra Nova is een prachtig park met veel natuursteen, fonteinen en beeldende kunst. Op het terrein van Terra Nova bevindt zich ook een prachtige vlindertuin met bloemen en struiken waar vlinders graag neerstrijken. De vlinders bevinden zich in een open tuin en afhankelijk van het weer zijn ze wel of niet zichtbaar. 

‘s-Avonds wordt de minigolfbaan volledig verlicht. Omdat er ruime bestrating is rondom de banen, is het parcours ook prima toegankelijk voor rolstoelen of mensen met kinderwagen. Terra Nova beschikt ook over de enige overdekte wedstrijdgeschikte minigolfbaan in Nederland. Deze baan is het hele jaar door te reserveren  Zin om eens met z’n tweeën of het gezin te gaan mini-golfen ? Reserveer dan nu een baan. 

Terranova vind je aan Nijkerkerstraat 12 in Putten. Volwassenen betalen € 7,75 p.p. voor een rondje mini-golf, kinderen tot 14 jaar € 5,10. Meer info vind je op https://www.burgersandmore.nl/nederlands/minigolf/

advertentie
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
Afbeelding
Around the world met Barbie bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum 5 mrt, 11:54
advertentie
advertentie