Afbeelding

Najaarsmarkt Nunspeet

braderien-en-markten

NUNSPEET Kom zaterdag 15 oktober helemaal in herfststemming tijdens de gezellige Najaarsmarkt in het centrum van Nunspeet! Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er kramen & foodtrucks door het hele centrum te vinden. Daarnaast kun je genieten van vele andere activiteiten. De organisatie is in handen van Nunspeet Onderneemt Samen in samenwerking met Nunspeet uit de Kunst.

Muziek, attracties en  gezelligheid
De opzet van de najaarsmarkt is dit jaar anders dan voorgaande jaren, waarbij er alleen wat kraampjes in de Dorpsstraat waren. Dit jaar zijn er op zo’n 14 plekken extra attracties toegevoegd, variërend van een uilententoonstelling tot diverse kinderattracties. Ook zijn er diverse foodtrucks waar je bijvoorbeeld heerlijke oliebollen, churros, poffertjes of warme wafels kunt halen.
Extra sfeer wordt verzorgd door lokale DJ’s, zoals de BOAS en Gino, zij zullen je  laten genieten van de geweldige muziek uit de jaren ‘80 en ‘90. Bijzonder is dat er veel lokale producten te koop zijn van bijvoorbeeld boerenbedrijven uit de omgeving. Natuurlijk shop je ook de leukste nieuwe najaarsmode en geniet je tussendoor van de gezelligheid bij de horeca.

Roofvogelshow
Wat je zeker niet mag missen is de roofvogelshow om 15.00 uur! De Najaarsmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00  uur. Kom je met de auto? Op het transferium kun je de hele dag gratis parkeren, dit is 10 minuten lopen vanaf het centrum.

Info: www.nunspeetuitdekunst.nl

advertentie
Afbeelding
VELUWSE HANZESTORIES - EEN TIJDREIS OP DE FIETS EN TE VOET 22 mrt, 11:41
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
advertentie
advertentie