Afbeelding
Pegasus Wandelfestival

Pegasus Wandelfestival

Evenementen-en-activiteiten

EDE Het Pegasus Wandelfestival op zaterdag 25 september a.s. is een historisch wandelavontuur vol theater, muziek en verhalen. Wandelen, kijken, luisteren en beleven in het decor van schitterende natuur. Met de gebundelde krachten van muziek en theater zijn er drie wandelroutes, die als het ware fungeren als het podium van het festival. Een belevenisvol cultureel festivalconcept rond de betekenis en onschatbare waarde van vrijheid. Het publiek maakt een wandelende tijdreis die hen meevoert van de indrukwekkende geschiedenis van toen naar nu. Het wandelfestival vertelt, ontroert, verrast, maakt je stil èn laat je lachen! De Airborne-Ede maand wordt om 16 uur afgesloten met een bijzonder slotconcert door Ellen ten Damme, Vincent Bijlo en de Konrad Koselleck Big Band na afloop van het Pegasus Wandelfestival. Er zijn routes van 4, 8 of 18 kilometer.

Het Pegasuswandelfestival start én eindigt bij Akoesticum in Ede. Het slotconcert met Ellen ten Damme, Vincent Bijlo en de Konrad Koselleck Big Band vindt hier ook plaats.

Het volledige programma vind je op www.pegasuswandelfestival.nl. Via deze site kun je je ook inschrijven voor de wandelingen (á € 7,50 p.p.) en/of het slotconcert (€ 5,-- p.p.). Dit laatste is op basis van Tresten voor Toegang.

advertentie
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
Afbeelding
Around the world met Barbie bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum 5 mrt, 11:54
advertentie
advertentie