Afbeelding
Klapstoelkabaret Landgoed Schovenhorst

Cabaret vanuit je klapstoel

Evenementen-en-activiteiten

PUTTEN Op Landgoed Schovenhorst kun je zondagmiddag en-avond genieten van een bijzondere cabaretvoorstelling in de buitenlucht. Om 16 en 20 uur treden Patrick Nederkoorn & Vlamousse op tussen de bomen van Landgoed Schovenhorst. Veertig minuten onafgebroken genieten van kleinkunst en cabaret in een pop-up buitenpodium.

Patrick Nederkoorn is een verhalenverteller pur sang. Hij werd genomineerd voor de Neerlands Hoop en won (samen met Jan Beuving en Tom Dicke) de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied met Die geur. Patrick werkt onder andere voor Met het oog op morgen, Spijkers met Koppen en Tijd voor Max. In zijn voorstellingen verweeft hij zijn eigen verhalen met de actualiteit. NRC beloonde dat met vier sterren: ‘Nederkoorn blijft boeien omdat zijn verhaal persoonlijk is en hij zichzelf niet spaart’.

Vlamousse staat voor Brigitte van Bakel en Maya van As die Na hun afstuderen aan de Koningstheateracademie besluiten samen verder te gaan. In 2019 wint het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Het Leidsch Dagblad omschrijft hen aan de hand daarvan als ‘schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes’. Vlamousse benoemt totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. Geen onderwerp te pijnlijk of ze smijten het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd.

 De klapstoelen staan al klaar dus boek snel je kaartje. Kaartjes kosten € 15,50 per persoon en zijn verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl

advertentie
Afbeelding
VELUWSE HANZESTORIES - EEN TIJDREIS OP DE FIETS EN TE VOET 22 mrt, 11:41
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
advertentie
advertentie