Picknicken tussen de Alpaca's
Picknicken tussen de Alpaca's Dierenhoeve Wessinge

Picknick tussen de Alpaca’s

Evenementen-en-activiteiten

DOORNSPIJK Het belooft zaterdag 21 augustus mooi weer te worden. En wat is er  dan leuker dan een een picknick buiten tussen de Alpaca/s. En dat kan tussen 11.30 en 13 uur bij Dierenhoeve ‘Wessinge’. De naam Wessinge refereert aan de naam van het buurtschap in de gemeente Elburg, tussen Nunspeet en Doornspijk. 

Beleef je eigen Feed & Greet met alpaca’s, schapen en dwerggeiten. Strijk met uw picknickkleedje neer in het weiland tussen de Alpaca’s. Na de lunch heeft u de mogelijkheid om alle dieren uit uw hand/bak te laten eten. Het Picknickpakket kost € 12,50 p,p, en bestaat uit 3 belegde broodjes, een flesje drinken, fruit en zoetigheid. Optioneel kun je een wandelroute van 7km over de zandverstuiving bijboeken.

Reserveren kan via het info@dierenhoevewessinge.nl

Op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag om 14 uur  kun je het weiland betreden om gezamenlijk de Alpaca’s, Dwerggeiten en Ouessant schapen te voeren. Deze Feed & Greet duurt ca 30 minuten en kost €5,- per persoon en is eveneens te reserveren door een mail te sturen naar info@dierenhoevewessinge.nl 

 

advertentie
Afbeelding
VELUWSE HANZESTORIES - EEN TIJDREIS OP DE FIETS EN TE VOET 22 mrt, 11:41
Afbeelding
Een BISONdere excursie 19 mrt, 10:08
Afbeelding
Stadswandeling Apeldoorn 19 mrt, 10:01
Afbeelding
Zandsculpturen Garderen brengt boeken tot leven 5 mrt, 12:06
advertentie
advertentie