Afbeelding

Niebroekerpad KIDS

Overig

TWELLO/NIJBROEK De Klompenpad Kidsroute loopt door boerenland en laat je samen met je (groot)ouders kennismaken met het landschap en de dieren die er leven. Terwijl je lekker buiten bent, ga je in de polder van Nijbroek op zoek naar diersporen en waterdieren, leer je vogels en bloemen herkennen. Onderweg kom je ook natuurlijke speelelementen tegen die gemaakt zijn door houtkunstenaar Tjerk Steenbergen van Stouthout en de vrijwilligersgroep van het Niebroekerpad KIDS.
Extra leuk wordt de route met een speciaal KIDS-doeboekje met leuke weetjes en (extra) opdrachten. Dit boekje is o.a. verkrijgbaar bij recreatie- en hertenboerderij De Weerd, Middendijk 22, Nijbroek en TIP Voorst, Marktplein 5, Twello

Ga net als Kris Klomp op ontdekkingsmissie en ontdek allerlei dieren en spannende uitdagingen op je tocht.

Reisvoorbereiding: Download de app in de App store (Apple) of Google play (Android)
Trek stevige, waterdichte schoenen aan en start je ontdekkingstocht van 3,1 km bij het informatiebord op het Dorpsplein in Nijbroek.

Deze met oranje bordjes gemarkeerde route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen.

Klompenpaden lopen gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen mogen honden niet mee.

Actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route vind je op https://klompenpaden.nl/klompenpad/niebroekerpad-kids/ .

advertentie
advertentie
advertentie