Egerländer Kapel Ede
Egerländer Kapel Ede A. van Limburg

Duoconcert Egerländer Kapel Ede met Egerländerkapel De Leemkuulers op 13-04-2024.

zaterdag 13 april 2024 14:30 tot 17:00

Op zaterdagmiddag 13 april organiseert de Egerländer Kapel Ede uit Ede weer haar Egerländermiddag, ditmaal een Duo Concert met Egerländerkapel De Leemkuulers uit Bemmel. Een gezellige middag vol met de mooie Böhmische blaasmuziek, gespeeld door 2 kapellen. De Egerländer Kapel Ede staat onder leiding van Marc Busscher, de Egerländerkapel De Leemkuulers staat onder leiding van Henry Meijer. Ons zangduo Tonk Zwartjes en Christa Tollenaar zullen enkele nummers vocaal ondersteunen. Locatie: De Kei, Peppelensteeg 12 te Ede.

Natuurlijk wordt ook de loterij gehouden, met de altijd prijs enveloppen. De middag begint om 14.30 uur, de zaal is vanaf 14.00 uur open voor publiek. Kaarten kosten € 8,00 per persoon (inclusief een pauzedrankje) en zijn vooraf te reserveren via info@egerlanderkapelede.nl of via 06-43708760 of zijn ‘s middags aan de kassa verkrijgbaar. Donateurs van de Egerländer Kapel Ede hebben gratis entree! De nieuwsbrief is onlangs per post aan de donateurs opgestuurd met daarin alle informatie.

Graag tot ziens op 13 april.

Komt u ook? Gezellig!

Locatie