Voorjaarsmarkt Nunspeet

zaterdag 30 maart 2024 10:00 tot 17:00

Zaterdag 30 maart kun je genieten van een gezellige Voorjaarsmarkt in het centrum van Nunspeet. Nu de nieuwe collecties weer in de winkel verschijnen en wij allemaal weer zin krijgen in de lente een mooi moment om eens lekker te gaan shoppen!
Naast allerlei kraampjes met leuke producten voor de aankleding van het nieuwe seizoen vind je ook allerlei lekkers, divers vertier en oude ambachten op deze markt. En… de Paashaas zal deze markt ook een bezoekje komen brengen!

Volop vertier en leuk aanbod
Nu de dagen weer lengen en de eerste bloemen weer tevoorschijn komen is het tijd voor een nieuwe frisse look van huis of tuin. Ook hebben veel mensen weer zin om een nieuwe outfit aan te schaffen. Er zal hiervoor van alles te vinden zijn op deze voorjaarsmarkt, maar natuurlijk ook bij de lokale winkeliers, waar de nieuwe collecties inmiddels in de winkels hangen. 
Zaterdag 30 maart kun je gezellig komen shoppen voor dit alles tijdens de voorjaarsmarkt in het centrum van Nunspeet. Ook voor kinderen is er van alles te doen; denk aan een ballenbak, een springkussen en meer. Natuurlijk zullen verschillende versnaperingen niet ontbreken.
Met tussendoor een heerlijke kop koffie of lunch bij de aanwezige horeca is de voorjaarsmarkt een heerlijk en gezellig uitstapje. 
De organisatie, bestaande uit Nunspeet Onderneemt Samen, Gimas Organisaties en Nunspeet uit de Kunst, hebben er zin in, evenals de markthandelaren.

De markt vindt plaats in de volgende straten: 

  • De Stationslaan vanaf Bakkerij Uniek tot aan de Tandheelkunde Aarweg.
  • Harderwijkerweg vanaf het centrum tot aan de Stoof

  • Dorpsstraat/Marktplein

De Laan is niet afgesloten voor verkeer, maar ook de ondernemers daar hebben leuke aanbiedingen. Neem ook daar even een kijkje!

Zien we jou ook? Je bent welkom van 10.00 tot 17.00 uur!

Wil je deelnemen aan deze markt? Schrijf je dan hier in.

Locatie