Beer, Blues & BBQ Heerde
Beer, Blues & BBQ Heerde Benno Wonink

Beer, Blues & BBQ Heerde

zaterdag 27 augustus 2022 16:00 tot 22:00

Op zaterdag 27 augustus kan je in het zomerzonnetje weer genieten van Beer, Blues & BBQ in het centrum van Heerde op het Dorpspodium.

16:00 AJ Plug

Multiple award-winner AJ Plug is een absolute topper uit de Nederlandse blues rock en roots scène. Zangeres AJ Plug (Alexandra Jolanda) wordt gezien als één van de meest indrukwekkende blues-rock ladies die de Nederlandse blues rock en roots scène de laatste jaren heeft voortgebracht. “Ze is de beste bluesrockzangeres van Nederland. Een natuurtalent. Een geboren bluesbeest” zo stelt Johan Derksen.

18:00 The Trabb 

Om 18.00 uur betreedt The Trabb het podium. The Trabb tovert de muziekkoepel om tot een dampende bluestempel. Met nummers van o.a. Elmore James, Kenny Wayne Shepherd, CCR, The Black Crowes, Eric Clapton, Normaal, Stevie Ray Vaughn, John Mayer, Lynyrd Skynyrd, Bonamassa, The Rolling Stones, ZZ-Top en nog vele anderen.

20:00 Veldman

De avond wordt om 20.00 uur afgesloten door Veldman. Veldman is een band die voortkomt uit de landelijk bekende ‘The Veldman Brothers’. Na het uiteengaan van de broers Gerrit en Bennie, besloot singer/songwriter Gerrit Veldman samen met de huidige bezetting, Mathieu van Uden (drums) en Tenny Tahamata (bass) de band voort te zetten. Na het vertrek van Matt Daniel in maart 2022 is Colly Franssen de band komen versterken als Hammond/keyboardspeler. Met nieuwe nummers wil de band laten zien dat ze nog steeds bij de absolute blues top van Nederland behoren.

Beer & BBQ 

Voor het bijwonen van de optredens van geweldige bluesbands hoef je tijdens Beer, Blues & BBQ geen entree te betalen. Op het Dorpsplein in Heerde zijn de terrassen geopend en worden biertjes getapt voor de liefhebbers. Er staat een BBQ waar het vlees vers voor u wordt bereid.

Hou de Facebookpagina van Beer, Blues & BBQ in de gaten voor het laatste nieuws.

Locatie